Basındayız..
20 Mayıs 2020, Çarşamba

http://www.yalovapusula.com/mobile/index.php?sayfa=haberdetay&haberid=14754&fbclid=IwAR0NdbxR-rK-PEeeY-ONKN1eGSpxzVfTsBgJorUOF1kMAIqH98rRoqfHvXg

“AZ DAHA GAYRET SONUNDA KAZANACAĞIZ’’

Yalova Sağlık-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Özer "evde kalın’’ çağrısını yineledi.

Yalova Sağlık-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Özer yayınladığı mesajda şunları kaydetti "“Gerektiğinde evlerinden, eşlerinden, çocuklarından ayrı kalan, Covit-19 virüsüyle bire bir mücadele eden sağlık çalışanlarımızın bu savaşı başarıyla sonuçlandırmalarında vatandaşlarımızın evde kalmalarının önemi çok büyüktür.

Özverilerinden taviz vermeden çalışan ve mücadeleden geri durmayan sağlık çalışanlarımıza ahde vefa gösterilmeli, herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Savaş denildiği zaman aklımıza asker ve polis gelir. Şu an yaşadığımız durumda gördük ki savaş denildiğinde akıllara sağlık çalışanları da gelmektedir.

Pandemi sürecinin ilk gününden beri olağanüstü bir gayretle çalışan ve herkesin kaçtığı Covit-19 virüsünün birebir üstüne giden sağlık çalışanlarımızın bu emeklerinin boşa gitmemesi ve başarıyla sonuçlanması için vatandaşlarımızın gerekmedikçe evden çıkmamaları, tedbiri elden bırakmamaları gerekmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtulmak vatandaşlarımızın tedbirlere uyması sonucunda başarıya ulaşacaktır.

İlk günden beri sağlık çalışanlarımızın sloganı ‘Biz Sizler İçin Buradayız, Sizde Sağlığınız İçin Evde Kalın’ olmuştur. Bu durumda bile vatandaşlarımızı düşünen sağlık çalışanlarımızın bu sloganına kulak verilmeli ve gerekmedikçe evden çıkılmamalıdır.

Bu vesileyle ülkemizin biran önce bu virüsten kurtulmasını temenni eder, sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

PAYLAŞ :